Newbornshoot - juni 2020

Wat een EER dat ik wéér werd ingeschakeld voor een fotoshoot bij deze mooie mensen. Bij de oudste heb ik de newbornshoot gedaan, daarna een zwangerschapsshoot in april (zie blogs) en nu deze mooie meid ook vast mogen leggen. En ze was nog maar drie (!!) dagen oud! Het was weer een feestje. De grote zus met die mooie krullen heeft mij even laten zien waar alle zintuigen zitten van haar zusje (sorry zusje ;-)), er werd geknuffeld, gekust en heel veel liefde gegeven. Enne.... hoe leuk is het dat je tante bij je komt kramen en dat je dochter dan ook nog eens PRECIES de 500e baby is? Echt heel erg tof als je het mij vraagt 🙂 
Btw... ze vonden het wel leuk om nog een 'raam-kraambezoek' op de foto te zetten. De klussende buurmannen werden verzocht met blote buik en beschuit met muisjes even te komen gluren. Een van de buurmannen kluste liever verder, waarop de kraamverzorgster voorstelde dat vader er dan maar bij moest staan, hahaha! Geweldig toch!
Overigens is de vader van het gezin onherkenbaar in beeld en missen er in deze blog dus best wat foto's uit de serie die het gezin gekregen heeft. Ik ben heel blij dat ik toch deze foto's kan plaatsen!