Skip to content

Rachel den Boer

Wie is Rachel?

Wat leuk dat je dit wilt lezen en wilt weten wie ik ben! Logisch ook, want je wilt natuurlijk wel een fotograaf die bij je past!

Ik ben in 2010 getrouwd met Harmen en inmiddels hebben we drie super leuke kinderen. De tweeling Anna en Sophie en onze zoon Jochem. We wonen sinds 2018 in het gezellige Sleeuwijk in een knusse jaren ’30 woning. Een plek waar we heerlijk tot rust kunnen komen en waar de ruimte en natuur mij inspireren.

Naast de fotografie en mijn gezin werk ik voor de klas. Dit doe ik twee dagen in de week en is op die manier mooi te combineren. Ik kan erg genieten van het klussen in en rondom het huis, sporten met mijn zus, een bbq-avondje in de zomer, gezellig een drankje doen met familie, vrienden en vriendinnen, buiten zijn en gewoon lekker thuis zijn en niets doen. Al kan ik absoluut niet stilzitten, dus niets doen is voor mij een uitzondering…

olijf_rechts_small

Passie!

Zo alles bij elkaar een hele lijst. Het houdt me dan ook lekker bezig. Gelukkig krijg ik enorm veel energie van fotograferen en het werk wat daarbij komt kijken. Wanneer de kinderen ’s avonds op bed liggen, gaat bij mij mijn laptop open en ga ik lekker aan de slag. De uren vliegen dan voorbij en voor ik het weet is het moment weer daar dat ik moet stoppen.

En wat ik nu het leukste vind aan fotograferen… Dat is wel een heel lijstje. Moeilijk om daar iets specifieks uit te halen. Het contact met mijn klanten, hen op het gemak stellen, de kennismakingsgesprekken en de gesprekken die we hebben tijdens de shoots. Dat maakt me wel gelukkig! Maar ook mijn ‘sausje’ over de foto’s gieten en blij worden van de beelden. Anderen gelukkig maken met een toffe en mooie herinnering…

En bruiloften: dat is echt te gek! Daar word ik zo blij van! Vaak hangt er zo’n megawolk van liefde boven zo’n dag, mensen zijn blij, er zijn veel toffe details om vast te leggen. Ja.. daar gaat mijn hart heel snel van kloppen! En tegelijkertijd kan ik ook erg blij worden van een lieve pasgeboren baby, of een gezellig gezin. Eigenlijk dus alles wat ik tegenkom en mag doen. Dit is mijn passie, waar ik heel gelukkig van word. En waarvan ik hoop dat ik jullie er minstens zo gelukkig mee mag maken!!

olijf_rechts_small